+45 45 65 05 90 info@konella.dk

Sekretærservice

Sekretærservice / PA

Har du brug for en sekretær eller en personlig assistent, men ikke nok timer til at ansætte en? Så kan vi hjælpe – få tilknyttet en fast sekretær, når du har brug for det. Så bliver der mere ro på hverdagen, og mere tid til din virksomhed.

Vores service omfatter:

Inhouse sekretærservice

Ekstern sekretærservice (ved sygdom, ferie o.lign.)

Sekretær / PA på deltid

Sekretær / PA på fuldtid

Professionelle og erfarne sekretærer

Vores medarbejdere har været hos os i mange år og kender derfor alt til, hvilke værdier der lægges vægt på hos en sekretær. Alle vores sekretærer og assistenter har en stor faglig stolthed og erfaring med hurtigt at sætte sig ind i virksomhedens struktur og forstå dens DNA.

Uanset om du har akut brug for en sekretær for en kortere periode eller brug for en fast sekretær 10 timer om ugen, så vil vores medarbejdere lynhurtigt fungere som en fast del af din virksomhed.

Omkostningseffektivt og praktisk

Sekretærservice er meget omkostningseffektivt, da du kun betaler efter behov, og derved slipper for at have dyre udgifter til del- eller fuldtidspersonale. Sekretærservice gør det muligt at få frigivet ressourcer fra det administrative arbejde, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed – ring på telefon 45 65 05 90 

eller udfyld vores kontaktformular.