+45 45 65 05 90 info@konella.dk

Om os

Konella er en Business Service virksomhed med et rendyrket fokus på professionelle kortere eller langvarige serviceydelser til din virksomhed

 

Din virksomhed har fokus på de primære produkter. Vi har fokus på at supportere din virksomhed med serviceydelser, som ikke er en del af din virksomheds kerneforretning. Dermed giver vi dig mulighed for at allokere kræfterne til at øge salg og omsætning.

Konella er med andre ord et bedre alternativ til fastansættelser af servicepersonale og ved kortvarige spidsbelastninger. Få supporten, men kun når behovet er til stede. Variable udgifter er langt mere omkostningseffektivt i det lange løb.

Vi yder Business Support inden for telefonpasning, adresseservice, sekretærservice, receptionsservice, gæsteregistrering, administration samt økonomi og bogholderi.

 

Vores vision

Vi arbejder for at gøre Konella til en førende virksomhed inden for Business Service i Danmark. Vores primære mål er at levere ydelser, som frigør vores kunders potentiale til at fokusere endnu mere på deres egne kerneydelser.

Vi glæder os til at tage os personligt og engageret af jeres servicebehov.