+45 45 65 05 90 info@konella.dk

Bogholderi / Økonomi

Bogholderi

Har I overblik over alle jeres bilag og fakturaer?  Ved at outsource bogholderiet til os, har du mulighed for at sætte fokus på din virksomheds primære funktion.

Vi klarer alt fra det daglige bogholderi til hjælp med årsregnskab.

Få hjælp efter behov

Vi har mange års erfaring inden for administration i forskellige størrelser og typer af virksomheder. Vi kan varetage hele virksomhedens bogholderi eller blot de dele, I ikke har kompetencer til selv at håndtere.

Den fulde pakke:
Er virksomheden lille eller vil I bare gerne slippe for alt, hvad der har med bogføring og økonomi at gøre, så kan vi varetage alt omkring bogføring og økonomi. Vi hjælper også med at få udarbejdet virksomhedens årsregnskab.
Kontakt os for at høre mere om mulighederne og få et uforpligtende tilbud.

Hjælp efter behov:
Her er mulighederne mange og helt op til jeres ønsker og behov. Det kan være, I selv varetager det daglige bogholderi, men drukner i arbejde i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab eller momsregnskab – her har I mulighed for at lave en fast aftale med os om hjælp på nogle bestemte tider af året. Det kan også være, I får nyt økonomisystem og har brug for hjælp til at overgå fra det gamle til det nye.
Mulighederne her er som nævnt uendelige – kontakt os for en snak om jeres behov,
så udarbejder vi et skræddersyet tilbud til jeres virksomhed.

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed – ring på telefon 45 65 05 90 

eller udfyld vores kontaktformular.