+45 45 65 05 90 info@konella.dk

Administrationsservice

Administrationsservice

Hænger den daglige administration jer ud af halsen? Så lad os klare det kedelige arbejde gennem vores professionelle administrationsservice, mens I laver det I er bedst til.

Vi klarer alt lige fra ordrehåndtering og arkivering til at ringe og lave tilfredshedsundersøgelser.

Få flere ressourcer til det vigtige

Outsourcing af det kedelige, men nødvendige administrative arbejde giver jer bedre muligheder for, at I kan koncentrere jer om det, I er bedst til. Ved at lade os klare den daglige administration, får I frigivet ressourcer og kan fokusere 100 % på at servicere jeres kunder.

Som nystartet eller mindre virksomheder er der ofte fokus på at få nye kunder, producerer, leverer og skabe forbindelser. Mange bliver nemt overraskede over, hvor meget administrativt arbejde, det kræver at drive en virksomhed. Mange mister overblikket over regnskab, økonomi og administration, og knækker nakken i forsøget på at nå det hele. Det synes vi er synd og ærgerligt for de mange start up-virksomheder i Danmark. Derfor tilbyder vi muligheden for at overtage administrationen af virksomheden og klare alt administration, så I kan fokusere på alt det, I er bedst til. Vores professionelle administrationsservice kan hjælpe med alt fra ordrehåndtering, arkivering af dokumenter, og kan lave bl.a. også lave tilfredshedsundersøgelser, hvis I har behov for det.

Men det er ikke kun små eller start up-virksomheder, men også større virksomheder der kan have brug for hjælp til administration. Vi tilbyder vores ydelser til alle virksomheder, som gerne vil prioritere tiden til de opgaver, de er gode til.

Vi har erfaringen og ekspertisen

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring med administrativt arbejde, så dine administrative opgaver er i trygge hænder hos os. Vi har gennem årene håndteret mange forskellige typer opgaver og kan derfor klare nærmest hvad som helst.

Du kan med andre ord roligt kontakte os, uanset om du er nystartet og har brug for faglig ekspertise på det administrative eller har haft virksomhed i mange år, men ikke haft overskud til at få arkiveret dine kundesager systematisk. Vores dygtige medarbejdere træder til og får hurtigt overblik og struktur på de opgaver, I ønsker vi skal varetage.

Kontakt os

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed – ring på telefon 45 65 05 90 

eller udfyld vores kontaktformular.